• pic1
  • pic2
  • pic3
  • pic3
  • pic3
  • pic3
  • pic3
  • pic3

Інформація:




     myface
Привіт, Гість.
Коротенько про мене:

ПІБ: Одаховський Володимир Юрійович
Місто:Золотоноша Черкаська обл.
Мобільний номер:+38093 14 515 14
Подзвонити по скайпу
Зворотній зв'язок
Скільки у вас уроків на день?

Всего голосов: 12

Вам сподобався наш сайт? Установіть нашу кнопку! А також ви маєте можливість
наш сайт!


Нащі друзі


Видавництво «Шкільний світ» «Усе для школи»
Радио онлайн
Випадковий анекдот
Корисні поради

Щоденник.юа

28.03.2024     Автор: Гість

18 жовтня 2011 р. в рамках Національної виставки-презентації «Інноватика в сучасній освіті» було обрано найкращі інноваційні проекти України. В номінації «Інновації у співпраці підприємств, наукових установ, структур бізнесу, міжнародних організацій, видавництв з системою освіти» перше місце зайняв Всеукраїнський освітній портал «Щоденник.ua».

В усі часи саме якісна освіта була запорукою успіху в майбутньому. І саме зараз, в бурхливий час швидкісних технологій, сучасний навчальний процес в Україні повинен бути на високому рівні та відповідати потребам сьогодення. Тому вже третій рік поспіль Національна виставка-презентація «Інноватика в сучасній освіті» під дахом Київського палацу дітей та юнацтва збирає справжніх професіоналів-новаторів освіти.

Організаторами виставки виступили Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України та компанія «Виставковий Світ».

Міністр освіти України Дмитро Табачник у своєму привітанні зазначив: «Інноватика в сучасній освіті» – важливий крок у розвитку вітчизняної освіти і науки. У рамках проведення виставкових заходів учасники та гості мають нагоду ознайомитися з найкращими здобутками в галузі сучасної освіти».

В рамках виставки проходив конкурс, в якому було обрано найкращі інноваційні проекти в галузі освіти. Конкурс проходив за різними номінаціями. З 371 роботи професійним журі у складі досвідчених педагогів та науковців, фахівців відповідних міністерств та відомств було обрано переможців.

Всеукраїнський освітній проект «Щоденник.ua» визнано найкращим інноваційним проектом у номінації «Інновації у співпраці підприємств, наукових установ, структур бізнесу, міжнародних організацій, видавництв з системою освіти».

Олександр Ходорковський, генеральний директор освітнього проекту «Щоденник.ua», прокоментував досягнення Всеукраїнської освітньої мережі: «Дякую своїй команді за підтримку і плідну роботу, дякую педагогам, які йдуть назустріч модернізації навчання. Ми витратили багато сил і часу на створення та реалізацію проекту «Щоденник.ua», тому що розуміємо, яка на нас покладена відповідальність. Інтеграція України в європейський освітній простір неможлива без активного використання інноваційних технологій у навчальному процесі. Наша перемога свідчить про те, що українське суспільство готове до змін заради майбутнього покоління, а держава нарешті почала плідну співпрацю з приватними освітніми установами, що активно впроваджують всесвітній досвід в українську освіту. Ми сподіваємося на довгострокове партнерство, результатом якого стане розквіт української освіти».

Виставка – презентація "Інноватика в сучасній освіті” має величезне значення: захід дає можливість визначити подальші напрями розвитку та вдосконалень, що стануть запорукою створення ефективної та сучасної освіти в майбутньому України.

Автор статті: Ірма Чачанідзе

Джерело: http://company.shodennik.ua/presscenter/5342

Просмотров: 2994   | Комментарии: (0)
Всего комментариев: 0
order="0" cellpadding="0" cellspacing="0">

Оставить комментарий


Проверочный код:
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Кількість переглядів: счетчик посещений

Loading...